Te Stela Resort” kërkon të punësojë “KAMARIERE “ 51 views

Job Expired

Te Stela Resort” kërkon të punësojë

“KAMARIERE “

KËRKESAT PËR KANDIDATIN

1. Të ketë të paktën 1 vit experience në Bar/Restorante
2. Të jetë mbi 25 vjeç
3. Të ketë njohuri të gjuhës angleze /italiane.
4. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
5. Të ketë prezence të mirë.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË
1. Bën prezantimin e menusë tek klientët dhe jep përgjigje ndaj pyetjeve që mund t’ju bëhen nga klientët si dhe mund të bëjnë rekomandime sipas kërkesës.
2. Merr masa dhe bën shtrimin e mëngjesit të hotelit për klientët e hotelit
3. Mbanë porositë duke I rregjistruar ato në sistemin Smart.
4. Kontrollon nëse klientët janë duke shijuar ushqimin dhe janë në gatishmëri për të rregulluar çdo lloj problemi që mund të kenë.
5. Pastron tavolinat pasi klientët të kenë përfunduar së ngrëni.
6. Përgatit dhe dekoron tavolinat sipas standartit të restorantit;
7. U shërben klientëve pijet dhe ushqimet e përgatitura;
8. Kontrollon bashkë me klientët nëse janë të kënaqur në lidhje me porosinë e tyre;
9. Merr masa për rregullimin e çdo problem ose komunikimi me klientin;

Te tjera

  1. Pages konkuruese
  2. Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: juriste@testela.al Tel: 0672033327

Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane

 dhënat tuaja do  ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi,  mbeshtetje  legjislacionit  fuqi për mbrojtjen e  dhënave personale.  konkretisht sipas percaktimeve  Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, Ligjit ne fuqi (Nr.9887 date 10.03.2008)”Per Mbrojtjen e te Dhenave Persnale” dhe akteve nenligjore per zbatim.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
  • Tel/Mob +355672033327
  • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem