Te Stela Resort kërkon të punesojë “Back Office ne Hotel” 68 views

Job Expired

Te Stela Resort kërkon të punesojë

“Back Office ne Hotel”

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Mbajtja e database te kompanive dhe agjensive aktive ne shitje.
 2. Hedhja e kontakteve ne database dhe komentet perkatese.
 3. Marrja e feedback-ut nga klientët e akomoduar në hotel.
 4. Koordinimin e rezervimeve online me telefona dhe email.
 5. Merr rezervime dhe kalon në Front-Office ndarjen e dhomave
 6. Koordinon me sektorët e tjerë për klientët half-board dhe Full-Board nëpërmjet Front- Office

Kualifikimet dhe Kerkesat

 1. Të ketë mbi 1 vit experience pune në fushën e Hotelerisë.
 2. Të ketë perfunduar Arsimin e Lartë ose për Hoteleri Turizëm
 3. Të ketë njohuri të një ose më shumë gjuhe të huaj.
 4. Të jetë fleksibël me oraret e punës.
 5. Të jetë i/e komunikueshem, i/e pergjëgjshem.

Te tjera

 1. Pages konkuruese
 2. Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: juriste@testela.al Tel: 0672033327
Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem