“Te Stela Resort” kërkon të punësojë: ” Agjent/e Udhëtimit” 74 views

Job Expired

“Te Stela Resort” kërkon të punësojë:
” Agjent/e Udhëtimit”

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 1. Rezervon bileta udhëtimi për personat e interesuar.
 2. Mban kontakte me agjencitë e udhëtimit brenda dhe jashtë vendit.
 3. Mirëmban databasën e agjencive duke bërë përditësimin e saj në rastet e nevojshme.
 4. Jep informacion të saktë klientëve në lidhje me çmimet, pagesat dhe informonata për çdo ndryshim të mundshëm.
 5. Prezanton paketat turistike të krijuara agjencive turistike

Kualifikimet dhe Kërkesat

 1. Të ketë eksperienc të paktën prej një vitit në këtë fushë
 2. Aftësi shumë të mira të gjuhës angleze dhe të përdorimit të kompjuterit
 3. Aftësi shumë të mira komunikuese dhe marketuese

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: juriste@testela.al
Tel: 0672033327
Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem