“Te Stela Resort” kërkon të punësojë Agjent/e Udhëtimit / Recepsionist Hoteli 98 views1 application

“Te Stela Resort” kërkon të punësojë: ” Agjent/e Udhëtimit”

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 1. Rezervon bileta udhëtimi për personat e interesuar.
 2. Mban kontakte me agjencitë e udhëtimit brenda dhe jashtë vendit.
 3. Mirëmban databasën e agjencive duke bërë përditësimin e saj në rastet e nevojshme.
 4. Jep informacion të saktë klientëve në lidhje me çmimet, pagesat dhe informonata për çdo ndryshim të mundshëm.
 5. Prezanton paketat turistike të krijuara agjencive turistike

Kualifikimet dhe Kërkesat

 1. Të ketë eksperienc të paktën prej një vitit në këtë fushë
 2. Aftësi shumë të mira të gjuhës angleze dhe të përdorimit të kompjuterit
 3. Aftësi shumë të mira komunikuese dhe marketuese

“Recepsionist Hoteli”
Detyrat dhe Përgjegjësitë

 1. Pret Klientët dhe përkujdeset deri në momentin që të ndihen komod.
 2. Pritje telefonatash dhe e-maile
 3. Bën Check-in dhe Check-out për klientët
 4. Plotëson rregjistrin e Hotelit në momentin kur bëhet check – in
 5. Kthen përgjigje klientëve të akomoduar për kërkesat përkatëse.
 6. Marrja e komentevë nga klientët për shërbimin në hotel.
 7. Kontakti me teknikën për problemet teknike të klientëve.

Kualifikimet dhe kërkesat

 1. Të ketë mbi 1 vit eksperience pune si recepsionist në fushën e Hotelerisë.
 2. Të ketë perfunduar Arsimin e Mesëm ose në vazhdimësi të të Arsimit të Lartë në fushën e Hoteleri-turizimit
 3. Të ketë njohuri të një ose më shumë gjuhe të huaj.
 4. Të jetë fleksibël me oraret e punës.
 5. Të jetë i komunikueshëm, i pergjëgjshëm në punë
 6. Të jetë i disponueshëm për të punuar me turne

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: juriste@testela.al
Tel: 0672033327
Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem