Specialiste Inventari 154 views

Specialiste Inventari — Femer

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Master ne Finance-Kontabilitet
Eksperiencë pune: 
Eksperience pune ne pozicione te ngjashme, jo me pak se 2-3 vjet.

Aftësite:
.

  • Aftesi shume te mira analitike.
  • Aftesi per te punuar ne grup,
  • Aftesi shume te mira komunikuese.
  • Aftesi per te mbajtur konfidencialitetin ne lidhje me informacionin e kompanise.

Aftesi te tjera:

· Njohuri te mira te gjuhes angleze.
· Njohuri shume te mira te aplikimeve te Microsoft Office. Njohuri shume te mira te aplikimeve te programeve te Finances.

Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:

1. Me e-mail: hr@mercato.al/ ose ne numrin 069 40 22 9492
2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 20 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice