Specialist SEO – Search Engine Optimization 61 views

Lajmërim

 

Pozicioni: Specialist SEO – Search Engine Optimization

 

Famiko Group është një kompani me qendër në Shkodër e cila është përgjegjës për planifikimin, menaxhimin, konsulencën strategjike për aktivitete që operojnë në fushën e marketing, të shërbimit taksi, fasoneri, ndërtim dhe ndërmjetësim shitblerje imobiliare.

 

Famiko Group është në kërkim të një specialisti SEO i cili ka për detyre identifikimin dhe aplikimin e strategjive, teknikave dhe taktikave me qëllim rritjen e numrit te vizitorëve në website dhe rritjen pozicionimit ranking në faqen e rezultateve të motorëve të kërkimit.

 

Profili i kandidatit

  • Njohuri dhe aftësi në fushën e marketing
  • Preferohet njohuri dhe eksperiencë në Google Analytics
  • Analizues situatash te ndryshme
  • Aftesi te mira komunikimi dhe shkrimi per kontentin online
  • Aftesi programimi dhe teknike
  • Nderton strategji te mira marketingu per rritjen e audiences online
  • Perdorim i shkelqyer ne HTML & JavaScript
  • Ndihmon ne permiresimin e websiteve te kompanise gra­kisht dhe nga rritja e
  • Monitorim te algoritmeve per te mbikeqyrur ndryshimet ne rrjet

 

Dërgoni CV tuaj në: info@famiko.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook