MALTE, SPECIALIST PËR LLAMARINIST AUTOMJETESH/PANEL BEATER 128 views

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur. Ne vazhdojmë të ofrojë mbështetje për rekrutime në nivel global. Rrjedhimisht:
Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në industrinë e makinave në MALTË, një kompani lider e cila operon prej më shumë se 30 vjet, dhe është duke u zgjeruar për t’u bërë një nga kompanitë më të mëdha në vend, po kërkojmë:
SPECIALIST PËR LLAMARINIST AUTOMJETESH/PANEL BEATER
PAGA VJETORE
€20,000-€25,000 në vit, (në varësi të eksperiencës)
Kjo pagë është për 5 ditë pune me turn 8 orësh, 7 – 15.30
Paga për orët shtesë paguhet me 150%.
SPONSORIZIM I VIZËS SË PUNËS ËSHTË I DISPONUESHËM PËR KËTË POZICION. PAS NJË VITI PËRFITONI KARTËN BLU EUROPIANE
Kërkesat e profilit:
• Të keni 5 ose më shumë vite eksperiencë pune si llamarinist makinash;
• Eksperiencë për: Kryerjen e inspektimeve tw automjeteve për të vlerësuar shkallën e dëmtimit; Çmontimi i pjesëve të dëmtuara të automjetit; Riparimi i gërvishtjeve, shenjave dhe dëmtimeve të tjera të trupit tw automjeteve dhe zëvendësimi i pjesëve që nuk mund të riparohen; Drejtimi dhe riparimi i llamarinave të makinave.
• Leje drejtimi e vlefshme e kategorisë B
• Zotërimi i mirë i gjuhës Angleze
• Arsim I mesëm
• Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
• I gatshëm të zhvendoseni sapo të dale viza e punës.
Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Pjeter Budi, 1001, Tirane Zyra 6, Pallati Rogerd (perballe Restorant Floges)
  • Profili Punesim