Specialist ne Departamentin e Kontratave 69 views

Job Expired

ALBTOURS D – VAS Tour Operator, nje nga kompanite lider ne tregun e turizmit ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni, njofton se në Departamentin e Kontrates, jane krijuar dy vende te lire pune.

Kerkesat për vendin e punës:

Kritere te vecanta:
– Kandidati duhet të ketë përfunduar studimet e larta në fakultetin e Ekonomisë ose nje nga deget e shkencave ekzakte.
– Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh.
– Të jetë njohës shumë i mirë i gjuhës i angleze. Njohja e gjuheve te tjera te BE-se perben avantazh.
– Te kete eksperienca pune mbi 3 vjet
– Njohje te mire te industrise se turizmit dhe sherbimit ndaj klientit.

Detyrat e specialistit te kontratave te turizmit jane:

• Te njihet ne detaje me kontratat e kompanise
• Te kuptoje sa me mire tregun, klientet dhe te propozoje produktet me te pershtatshme.
• Ti pasqyroje produktet qe krijon saktesisht ne sistem
• Te jete kreativ ne hartimin e produkteve dhe sherbime turistike ne baze te kontratave qe disponon.
• Te negocioje me subjektet turistike kontrata te ndryshme.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV dhe letër interesi në adresën: info@vas.al duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne.
Shperblimi do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit.

CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.
Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al

albtours d: Rr. Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8.
Perballe Sky Tower.
Tirane

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Ibrahim Rrugova, Perballe Sky Tower
  • Profili Agjensi turistike udhetimi