Specialist Marketingu 100 views1 application

Job Expired

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Hartimin e fushatave sezonale për rritjen e shitjevepastime ne rrjetet sociale;
 • Të ketë njohuri në DIGITAL MARKETING;
 • Te kete njohuri ne ndertimit te struktures se Web-it te kompanise
 • Hartimi i buxhetit vjetor të marketingut, ndjekja dhe realizimit të tijkomunikimet me furnitor te juaj;
 • Përfaqësimi i kompanise në evente dhe media të ndryshme;
 • Manaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise;
 • Përgatit plan media- për të marketuar sa më shumë brandin e kompanisë; Zhvillimin dhe përmiresimin e njohjes së Brand-it;
 • Kërkimi dhe gjetja e zgjidhjeve efikase e të gjitha mënyrave të mundshme për të bërë marketing;
 • Monitorimi i zbatimit të aktiviteteve të marketingut brënda buxhetit dhe në cilesinë e kërkuar;

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi Të ketë përfunduar arsimin e lartë (e preferueshme në profilin e marketingut ose menaxhim biznesi);

Eksperiencë Pune Të paktën 2 vjet përvojë profesionale, përbën përparësi përvoja në Biznes;

 

Aftësi

 • Aftësi komunikimi dhe krijimi i marrdhënieve të bashkëpunimit;
 • Aftësi krijuese;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Njohuri shumë të mira të programevë të paketës Office;

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën hr@impact-al.com

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë!

 

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Elektronike