Specialist IT 95 views

Job Expired

Specialist/e IT

Profili i Kompanisë:

EuroElektra Sh.p.k është një ndër kompanitë kryesore në tregtimin e materialeve dhe zbatimin e projekteve të teknologjisë më të avancuar elektrike në Shqipëri dhe rajon. Me fokus kryesor në  realizimin e projekteve fotovoltaike duke nisur që nga studimi fillestar dhe konsulenca e deri te  projektimi, zbatimi dhe monitorimi.

Në kuadër të zgjerimit të stafit EuroElektra kërkon  ‘Specialist/e  IT

 

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

– Kryen monitorimin e përditshëm te sistemeve fotovoltaike, duke verifikuar integritetin dhe disponueshmerinë e të  gjitha pajisjeve, burimeve të serverit, sistemeve dhe proceseve kyçe

– Konfigurim të paisjeve të komunikimit LAN

– Detyra të tjera që lidhen ngushtë me formimin dhe natyrën e pozicionit

 

Aftësitë e kërkuara:

  • Arsimi i mesëm profesional ose i lartë;
  • Të ketë aftesi të mira komunikuese në punë dhe në grup;
  • Preferohet të ketë eksperiencë pune në sektore të ngjashëm;
  • Preferohet të ketë leje për drejtim automjeti;
  • Të ketë njohuri të mira në gjuhën angleze;

 

Avantazhe:

-Page konkuruese

-Kushte komode pune

-Mundësi zhvillimi përmes trajnimeve të vazhdueshme

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me subjekt të përcaktuar në adresën e emailit: info@euroelektra.al deri me date 17.12.2021.

EuroElektra sh.p.k
Rruga Prush, 1041, Vaqarr, Tirane

Tel: +355 42 476 501
email: info@euroelektra.al
Web:http://euroelektra.al
FBhttps://www.facebook.com/EuroElektraAl/

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Prush 1041, Vaqarr, Tirane (ALB)
  • Tel/Mob +355 68 20 86 560