Specialist/e Sherbimi Klienti 124 views

Job Expired

Po kërkoni një mundësi për të ndërtuar karrierën tuaj në shitje dhe ju pëlqen të punoni me projekte kreative?

FM Reklama është një kompani e cila operon në tregun e komunikimit vizual, reklamave, printimeve dixhitale dhe produkteve promocionale, po kërkon ti bashkohet ekipit të saj një person i përgjegjshëm dhe proaktiv në rolin Specialist/e Shërbimi Klienti.

Ky pozicion është ideal për personat të cilët kanë aftesi të mira teknike dhe vizuale.

Cili është roli i Specialistit të Shërbimit të Klientit?

 • Kujdeset për klientët ekzistues si dhe identifikon klientë të rinj duke i ofruar informacionin e duhur për gamen e produkteve dhe shërbimeve që kompania ofron;
 • Dëgjon me vëmendje kërkesën e klientit dhe jep zgjidhje ose rekomandon alternativa të përshtatshme;
 • Ofron informacionin e duhur duke i prezantuar klientit gamën e produkteve dhe shërbimeve në dispozicion;
 • Negocion dhe mbyll shitjen duke arritur një marrëveshje me klientin;
 • Bashkëpunon ngushtë me departamentet e tjera duke ndjekur të gjitha proceset e punës deri në finalizimin e projektit;

Edukimi: Të ketë përfunduar studimet e lart në degët: Inxhinieri (të ndryshme), Administrim Biznes, Marketing.

Aftësitë që të bëjnë një kandidat/e ideal për këtë pozicion:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi (verbal dhe të shkruar);
 • Aftësi shumë të mira analitike dhe vizuale si dhe i vëmendshëm ndaj detajeve.
 • Aftësi të forta në identifikimin dhe zgjidhjen e problemeve teknike;
 • Menaxhues i shkëlqyer i kohës dhe me aftësi për të vënë prioritet e duhura në përmbushjen e disa detyrave njëkohësisht.
 • Person me integritet, i përkushtuar dhe fleksibël ndaj punës;
 • Me dëshirë për të mësuar dhe për t’u zhvilluar profesionalisht në këtë industri.

Kualifikime të tjera të rëndësishme:

 • Njohuri të mira në përdorimin e paketës Office;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
 • Përbëjnë avanatazh kandidatët të cilët kanë njohuri rreth programeve financiare, CRM, ERP.

Mos e humbisni këtë mundësi të shkëlqyer për të perfituar përvojë praktike dhe për të ndërtuar karrierën tuaj në një industri dinamike si ajo e komunikimit vizual! Apliko tani!

Ju ftojmë të dërgoni CV-në tuaj në adresen e emailit hr@fmreklama.al brenda datës 15 Nëntor. Për më shumë informacion kontaktoni në nr. e telefonit +355 67 200 5985

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Prush, Vaqarr, Tirana, Albania
 • Tel/Mob 067 200 5985
 • Profili Marketing