Specialist/e Marketingu 178 views3 applications

Job Expired

Kompania Vitalux Shpk e specializuar në ndriçimin profesional dhe dekorativ,
themeluar 8 vjet më parë në treg operon me dy showroome: Në qendër të Tiranës dhe në qendrën Pajtoni. Vitalux është distributore e markave më të njohura të ndriçimit si Artemide, Lodes, Redo etj.
dhe ka një portofol projektesh shumë të pasur në Shqipëri.

Aktualisht në ekipin tonë duam të shtojmë:
Specialist/e Marketingu

Detyrat

 • Ideon strategjitë e marketingut online dhe mediatik të kompanisë
 • Vë në zbatim strategjitë përmes postimeve në rrjetet sociale, sponsorizimeve etj,
  duke marrë edhe shërbim nga jashtë për prodhimin e materialeve Video/Foto

Kualifikime

 • Eksperiencë në fushën e marketingut
 • Njohës i marketingut online; rrjete sociale, google
 • Eksperiencë në sponsorizime në rrjetet sociale dhe google, aftësi për të analizuar rezultatet
 • Komunikim pozitiv dhe bashkëpunues me kolegët

Njohuritë në dizajn, fotografi, video përbëjnë avantazh
Ofrohet korrektesi dhe kushte te mira pune.
Dërgoni aplikim në emailin info@vitalux.al me përshkrim “Aplikim per Specialist Marketingu’
Cel. : +355676000073

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë