Specialist/e dokumentacioni 36 views

Specialist/e dokumentacioni

Rreth kompaniseEuroElektra Sh.p.k eshte nje nder kompanite kryesore ne tregtimin e materialeve dhe zbatimin e projekteve te teknologjise me te avancuar elektrike ne Shqiperi dhe rajon. E pranishme me novacione per sistemet “Smart Solution” dhe “Renewable-Energy”, ne ofrimin e sherbimeve te projektimit dhe promovimit te sistemeve te avancuara per godina residenciale, tregtare, industriale, telekomunikacion dhe shitjen me shumice te materialeve elektrike. Ne kuader te zgjerimit te stafit EuroElektra kerkon ‘’Specialist/e dokumentacioni’’.

Pershkrimi pozicionit:

Specalisti i Dokumentacionit eshte pergjegjes per ndjekjen e procedurave administrative e juridike dhe plotesimin e dokumentacionit deri ne fazen qe nje projekt eshte i gatshem per t’u implementuar.

Dokumentacioni I perdorur me shpesh:

-Dokumentacioni i aplikimit OSSH per impiantet fotovoltaike per vetkonsum

-Dokumentacioni i aplikimit per deklarate paraprake punimesh prane bashkive

-Monitorimi dhe krijimi i raporteve monitoruese nga sistemi online

-Pergatitja e projekt-propozimeve

-Ndjekja e procedurave tenderiale dhe kontratave

-Plotesimi i draft kontratave me te dhenat e klienteve

-Dorezimi i dokumentave finale te projekteve

(Dokumentacioni eshte i gatshem ne formatet Word dhe Excel)

 

Kualifikimet dhe aftesite qe kandidati duhet te posedoje:

 

–     Te kete mbaruar studimet e larta, profili Juridik/Ekonomik/Inxhinieri

–     Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze/italiane

–     Te kete njohuri shume te mira te Paketes Office

–     Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative

–     Te jete i/e besueshem/shme

–     Pervoje pune minimalisht 1 vit / Eksperienca me tendera perben avantazh

 

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me subject “Specialist/e dokumentacioni” të përcaktuar në adresën e emailit: info@euroelektra.al

EuroElektra sh.p.k
Rruga Prush, 1041, Vaqarr, Tirane

Tel: +355 42 476 501
email: info@euroelektra.al
Web:http://euroelektra.al
FBhttps://www.facebook.com/EuroElektraAl/

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Prush 1041, Vaqarr, Tirane (ALB)
  • Tel/Mob +355 68 20 86 560