Social Media Specialist 160 views7 applications

Bio Officina po kërkon Social Media Specialist për t’iu bashkuar skuadrës sonë në rritje:

Detyrat:
Menaxhon dhe zhvillon rrjetet sociale të kompanisë
Promovon produktet e kompanisë tek audienca online
Përgjegjës për realizimin e fushatave marketing në rrjetet sociale
Përgjegjës për komunikimin dhe informimin e audiencës në rrjetet sociale

Kualifikimet:
Edukimi: Preferohet diplomë në marketing ose në fusha të ngjashme
Eksperienca: Minimalisht 1 vit experience pune si social media specialist

Aftësi:
Aftesi shumë të mira të gjuhës angleze
Aftësi shumë të mira të përdorimit të paketës Microsoft Office dhe të programeve design
Aftësi shumë të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Komuna e Parisit”, në pallatin e kompleksit KIKA 1
  • Profili Call Center