Social Media Menager 72 views1 application

selectours.al Kerkon: Social Media Menager

-Zhvillimi i brandit nepermjet kontentit te rrjeteve sociale, instagram, facebook, website etj
1-Postimi i materialeve ne IG (Post, story, reels, quize, lojra etj). Ne orare specifike te studiuara mire, (te skeduluara)
2-Hashtags research
3-Post dhe story nxitese (te branduara), per te rritur aktivitetin e audiences.
4-Te kete fantazi dhe te jete i afte te krijoje materiale grafike, Post, story, covera, broshura ne rrjete sociale dhe website.
5-Update i vazhdueshem i website (wordpress).
6-Njohuri bazike edhe mbi retouching e fotove.
7-Te dorezoje raporte mbi performancen e punes.

Paga progresive ne baze te performances.
Jeni te lutur te na dergoni nje portofol paraprakisht.

Cel. : +355696151444

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë