Social Media Manager + Stock/Order Management 85 views1 application

Aoos.com.al (Aoos shpk) kerkon te punesoje:
Social Media Manager

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Planifikimi dhe zhvillimi i fushatave ne Social Media.
 • Krijimi dhe zhvillimi i materialeve promocionale, imazhe dhe permbajtje.
 • Postimi dhe perditesimi i te gjitha kaneleve te komunikimit.
 • Komunikimi dhe mbajtja e mardhenieve me klientet ne te gjitha kanalet.
 • Analizimi i fushatave aktive, raportimi sipas formatit te kompanise.
 • Identifikimi i trendeve te reja ne rrjetet sociale.
 • Lancime Brandesh ne fushen e dermato kozmetikes, kujdesit personal.

Perfitimet:
· Page Baze e larte + sistem bonusi motivues.
· Fitness – Wellbeing per te gjithe punonjesit e kompanise.
· Siguracion shendetesor privat, pervec siguracioneve publike.
· Pune Hibride, pune nga shtepia dhe nga zyra.

Kriteret:
· Arsimi i larte i detyrueshem. Farmaci, Marketing, Administrim Biznesi kane perparesi.
· Eksperienca ne shitje te produkteve farmaceutike, dermato-kozmetike dhe kujdes personal, perbejne avantazh.
· Te njoh Anglishten.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne framizi@aoos.com.al, brenda dates 16 Shtator.

Cel. : 0692740859
*****************
Stock/Order Management
Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Menaxhimi i mardhenieve me klient CRM.
 • Pranimi, konfirmimi dhe paktimi i porosive per dorezim.
 • Organizimi i te dhenave sipas formateve te caktuara.
 • Mbajtja e inventarit te produkteve dhe zyres.
 • Menaxhimi i mardhenieve me furnitoret.
 • Raportimi i shitjeve dhe cash flow.
 • Regjistrimi i produkteve te reja.
 • Back-end management te platformes Aoos.com.al

Perfitimet:
· Page e kenaqshme.
· Fitness – Wellbeing per te gjithe punonjesit e kompanise.
· Siguracion shendetesor privat, pervec siguracioneve publike.
Kriteret:
· Arsimi i larte i detyrueshem. Ekonomi, Adminsitrim biznesi, IT ekonomike perbejne avantazh.
· Eksperienca ne ecommerce perben avantazh.
· Te njoh Anglishten.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne framizi@aoos.com.al, brenda dates 16 Shtator.
Cel. : 0692740859

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Farmaceutike