Social Media Manager 553 views16 applications

Helen Doron English kerkon te punesoi Social Media Manager:

Aplikantet duhet:
– te kene njohuri shume te mira mbi rrjetet sociale dhe update me te fundit te tyre
– te shkruajne postime origjinale / artikuj (Copywriter te postimeve )
– te editojne dhe perpunojne fotot
– te krijoj fushata reklamimi
– te dije te perpunoje dhe analizoje rezultatet pas cdo reklame
– te kete mbaruar arsimin e larte
– te kete eksperienca te meparshme marketingu ne fushen e arsimit dhe edukimit
– te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze
– te jete kreative

Nese mendon se ploteson te gjitha kriteret e lartpermendura, atehere dergo CV ne adresen :
lake-centre@helendoron.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook