Social Media Manager 32 views

Deshiron te behesh ekspert/e marketingu?
Te intrigon marketingu online dhe mediat sociale?
Je ne kerkim te nje kompanie te avancuar ne kete fushe?
Mire se vjen ne Kompanine Billion G&G Group!

Nese je ambicioze dhe e dedikuar kemi nje rol pune per ty. Duhet te kesh mbaruar shkollen e larte dhe te kesh eksperience ne kete fushe, per te tjerat mendojme ne! Eshte koha me e mire per te investuar per te ardhmen tuaj. Suksesi Real Estate eshte i padiskutueshem ne Kompanine Billion G&G Group dhe ekipi mbeshtet kedo qe deshiron te mesoje!

Kandidati duhet te plotesoje keto kushte:
✅ te kete aftesi te mira komunikuese
✅ te jete person energjik, ambicioz
✅ te jete i/e gatshem dhe i/e afte te punoje ne grup
✅ ndertimi i fushatave te marketingut ne Facebook, Instagram, Google, TikTok, Youtube
✅ te njohe mire programet me te avancuara per marketing online si Canva, paketen Adobe Photoshop, etj.
✅ krijon kontent cilesor sipas nje kalendari specifik dhe ndjek perditesimin e tij ne kanalet e komunikimit
✅ mban pergjegjesi dhe monitoron fushatat promocionale te kompanise
✅ mat efektivitetin e kanaleve te komunikimit
✅ preferohen kandidate me pervoje ne sektorin imobiliar
✅ te kete perfunduar arsimin e larte
✅ te zoteroj kurse dhe trajnime ne fushen e Marketingut Dixhital
✅ te kete eksperience me shitjet, marketing, sherbim klientesh etj
✅ synon permisimin dhe rritjen e imazhit te kompanise
✅ paga do te jete fikse
✅ puna do te jete full time ose part time
✅ puna do te jete ne zyre.

Mirepresim CV tuaja ne adresen e email: info@billionrealty.al ose kontaktoni ne nr. +355692033500

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Imobiliare