Skyline eshte ketu per ju duke ju ofruar kushtet, pagen dhe nje ambient fantastik ne qender te Tiranes. Eja dhe ti, cfare pret? Ne jemi ne kerkim te operatoreve ne gjuhen italiane, fushata e Sky Tv. 98 views

SKYLINE
Kerkon
Part-time / Full-time Operatore Italisht
(Rr. Dibres, pallati Observator)

A jeni merzitur me pagat e ulta dhe kushtet jo te mira ne ambientin tuaj te punes?
A jeni student dhe doni te punoni part-time?
Deshironi nje pune afatgjate dhe fitimprurese?

Skyline eshte ketu per ju duke ju ofruar kushtet, pagen dhe nje ambient fantastik ne qender te Tiranes.
Eja dhe ti, cfare pret?
Ne jemi ne kerkim te operatoreve ne gjuhen italiane, fushata e Sky Tv.

Cfare kerkojme ne?

Operatoret mund te jene me eksperience dhe pa ekperience.
Njohes te gjuhes italiane ne nivel mesatar.
Deshire per te mesuar dhe per tu rritur profesionalisht.
Aftesi shume te mira komunikuese.

Skyline ofron:
Kushte shume te mira pune.
Fundjava pushim.
Siguracione te paguara.
Kontrate e rregullt pune.
Bonuse te larta.
Mundesi rritjeje.

Adresa: Rruga e Dibres, pallati i observatorit, kati i 8

Kontaktoni : +355692204991

#skyline #parttime #fulltime #operator #gjuhaitaliane #italisht #aftesikomunikuese #njohestegjuhesitaliane #fundjavapushim #siguracione #kontrateerregulltpune #bonusetelarta #mundesirritje #tirane #njoftimepunesimi #punetor #callcenter #callcenteritalisht #rrugadibres #pallatiobservator #punetore #gjejpunetore #gjejpune #njoftimpune

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 136 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim