Sistemues/Sistemuese në market 62 views

Job Expired

Supermarketi BioJu, pjesë e Grupit Kadiu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve Bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në Europën Perëndimore.
Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit.

Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershëm në biznes.

Aktualisht kompania jonë në rritje, po kërkon të punësojë punonjës në pozicionin e Sistemuesit/es në market.

Përgjegjësitë e pozicionit:

 • Kujdeset për mirëmbajtjen e produkteve dhe mire-organizim e tyre;
 • Bën sistemimin e mallit nëpër rafte apo frigoriferë;
 • Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin përkatës;
 • Kontrollon produktet e rafteve për skadencat dhe i raporton ato tek përgjegjësi, menaxheri apo financieri;
 • Kontrollon, evidenton dhe vendos përkthimet në shqip të produkteve që nuk e kanë atë;
 • Mban pastër marketin, frigoriferët dhe raftet;
 • Asiston klientet ne proçesin e blerjes me çfare ata kane nevoje;
 • Mban shënim kërkesat e paplotësuara të klientëve dhe ve ne dijeni menaxherin per to;
 • Ndihmon ne ngarkimin dhe shkarkimin e produkteve;
 • Njeh produktet dhe i promovon ato tek klienti;
 • Detyra të tjera të caktuara nga eprori përkatës.

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Minimumi 1 vit eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm, arsimi i lartë përbën avantazh;
 • Mosha nga 25 deri në 40 vjeç

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al brenda datës 25.03.2022.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

 

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi
 • Profili Supermarket