Sistemues/e magazine adidas Laprakè 283 views

Job Expired

Balkan Sport shpk, kërkon të punësojë Sistemues/e magazine:

Sistemues i Magazinës është përgjegjës për sistemimin, qarkullimin dhe mirëmbajtjen e artikujve/mallrave në magazinë.

Kualifikimet/ Kriteret:

 • Të ketë etikë dhe fleksibilitet në punë.
 • Të jetë i besueshëm, korrekt dhe të ketë vullnet për të punuar.
 • Mosha 18-28 vjeç.
 • Turni i pare, një ditë pushimi në javë.
 • Vendodhja: Laprakë

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë të dhënat në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp 0677115111.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti