Sistemues/e Food Hipermarket 223 views

Job Expired

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:
Sistemues/e në Food Hipermarket

Detyrat:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale Klientët që interesohen për produktet.
 • Kupton nevojën e klientit përkatës, duke dëgjuar me vëmendje kërkesën e Klientit.
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat Klienti është i interesuar.
 • Ofron këshilla, të cilat i vijnë në ndihmë Klientit, dhe u përgjigjet me dedikim pyetjeve të tyre.
 • Kontrollon ekspozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemimin e stokut në rregullin e kërkuar.
 • Rivendos në vendet e duhura të gjitha produktet të cilat janë vendosur në vendin e gabuar nga ana e Klientëve.

Kualifikimet:
Eksperiencë pune: Prioritet nëse ka eksperienca të ngjashme.
Aftësitë:

 • Të jetë i/e gatshëm/me dhe i/e aftë të punojë në grup.
 • Të pëlqejë punën me njerëzit.
 • Të jetë i/e komunikueshëm/me dhe i/e sjellshëm/me.

Ofrohet:

 • Pagë e kënaqshme dhe konkurruese në treg
 • Fleksibilitet turnesh (turn i parë dhe i dytë)
 • Disponibilitet me orar të plotë (full-time)
 • Stabilitet/qëndrueshmëri
 • Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerëzore nëpërmjet njërës nga mënyrat si në vijim:
– Me e-mail: hr@mercato.al/ ose ne numrin e telefonit 069 40 22 492
– Duke dërguar me postë në adresën e mëposhtme:
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice