SHPERNDARES TERRENI 188 views

Job Expired

Njoftim punesimi per pozicionin “SHPERNDARES TERRENI”:

A Bi Esse sh.p.k eshte nje kompani lider qe operon suksesshem ne Shqiperi dhe Kosove ne fushen e pajisjeve e materialeve elektrike te nje cilesie te larte. Aktualisht kompania kerkon te punesoje nje “Shperndares Terreni”;

Permbledhje

Ne jemi duke kerkuar nje “Shperndares Terreni” per te transportuar nje larmi artikujsh elektrike te sigurt dhe ne kohe.
Pergjegjesite perfshijne koordinimin e sherbimeve te rregullta tek filialet dhe klientet tane, planifikimin e seciles rruge ne baze te kushteve te rruges dhe trafikut sipas grafikut te komunikuar nga drejtuesi I Logjistikes gjithashtu pastrimin dhe mirembajtjen e automjetit,.
Ne fund te fundit, ju do te na ndihmoni te rrisim kenaqesine e klientit, duke u siguruar qe klientet te jene te kenaqur ne nevojat e tyre per materialet tona.

Per tu konsideruar per kete rol, duhet te keni nje licence te vlefshme te shoferit qe perfshin:
*Patente (kamioni, autobusi profesionale) te tipit B ; C ; D
*Certifikaten e Aftesimit Profesional (CAP)
*Karten e Taografit (Karta e Drejtuesit te Mjetit);
Gjithashtu dhe nje historik te paster te drejtimit, pa shkelje te trafikut. Ju nuk keni nevoje te keni nje makine; ne i sigurojme drejtuesit me automjetet tona.

Pergjegjesite e ketij pozicioni perfshijne:

 • Dorezimin e nje larmi artikujsh referuar objektit te shoqerise çdo dite ne destinacionet e komunikuara paraprakisht nga drejtuesi I Logjistikes;
 • Ruajten e automjetit te sigurt dhe te paster;
 • Ndjekjen me rigorozitet te orareve dhe destinacioneve ne te cilat do te kryhen dergesat
 • Ngarkon, shkarkon, pergatit, inspekton/sponton materialin qe dorezon dhe drejton me pergjegjesi dhe ne menyre te sigurte automjetin transportues qe ka ne ngarkim
 • Kerkon feedback per sherbimet e ofruara dhe zgjidh ankesat e klienteve duke I deleguar tek drejtuesi I logjistikes
 • Regjistron dhe raporton cdo dergese ne koordinim me departamentin perkates
 • Ndjek rregulloret dhe standardet e sigurise
 • Rregullon itinerarin per te shmangur trafikun e rende ose ndertimet rrugore, sipas nevojes
 • Nevojiten njohuri per rruget ne zona dhe lagje te ndryshme te Tiranes dhe jashte saj.

Kerkesat

• Pervoje e deshmuar si Shofer
• Nje licence e vlefshme e shoferit e kategorise B ; C ; D
• Duhet te jete I gatshem te udhetoje ne rrethe.
• Te jete i afte te punoje ne grup
• Te kete aftesi shume te mira komunikuese
• Familjaritet me pajisjet GPS
• Aftesia per te ngritur pako dhe pajisje te renda
• Disponueshmeria per te bere here pas here nderrime ne fundjave dhe/ose naten
• I sjellshem dhe profesional
• Aftesia per te qendruar i qete ne situata stresuese te makines (p.sh. ne oret e pikut ne trafik)
• Nevojitet te disponoje nje diplome te shkolles se mesme

Do te konsiderohet se kane avantazh kandidatet te cilet:
-Kane patur eksperienca te ngjashme pune.
-Kane njohuri mbi materialet elektrike.
-Kane njohuri ne gjuhen italiane.

Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit hr@abiesse.al

Aplikimet do te pranohen deri me dt 30/04/2021
Ju lutem te specifikoni te subjekti i e-mailit pozicionin per te cilin aplikoni.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, km 6
 • Tel/Mob +355 69 40 65 800
 • Profili Tregti, Tregti me shumice