A Bi Esse

Follow

This company has no active jobs

A Bi Esse

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, km 6
  • Tel/Mob +355 69 40 65 800
  • Profili Tregti, Tregti me shumice

About Us

E themeluar në Tiranë më 1995 A BI ESSE u bë shpejt një nga pikat e referimit në sektorin e shpërndarjes së materialit elektrik. Duke besuar se vetëm më i miri , është mjaftueshëm i mirë, kompania ka nënvizuar rëndësinë e cilësisë së produktit dhe shërbimit, duke u siguruar që klienti të kthehet sërish.

A BI ESSE është një ndërrmarje dinamike në zgjerim të vazhdueshëm dhe sot ka 4 filiale në Tiranë për të mbuluar më së miri territorin dhe kërkesën e tregut. Aktiviteti i shoqerisë ka filluar me shpërndarjen e materialit elektrik për t’u zgjeruar në kohë dhe në sektorë të tjerë si ndriçimi, siguria, domotika, automatika industriale, UPS, gjeneratorë e stabilizatorë.

Gjithcka filloi me sektorin e shperndarjes se materialit elektrik por shume shpejt A BI ESSE u be pike referimi persa i perket kualitetit, konsulences teknike, sherbimit profesional, i ofruar nga nje staf i trainuar per te qene ne sherbim te klientit.

Sektoret e kompanise gjate kohes jane zhvilluar dhe A BI ESSE sot ofron produkte dhe sherbime si: Instalime Civile, Instalime Industriale, Sisteme Menaxhimi per Godina dhe Hotele, Sisteme Automatike per Banesa, Rrjete Kompjuterike, Panele Elektrik etj.

Per sa i perket sigurise ne A BI ESSE do te gjeni Sisteme Alarmi, Automatizime per Dyer, Sisteme Parkimi, Sisteme Sinjalizimi, Sisteme Vezhgimi, Sisteme Alarm Zjarri, Kontroll Aksesi, Kontroll Prezence Personeli etj.

A BI ESSE Studio Ndricimi eshte krijuar per ta vendosur veten si nje nga furnizuesit kryesore te standardeve dhe te ndricimit te specializuara.

Duke punuar me klientet, konsulentet, arkitektet dhe kontraktoret ne nje game te gjere te sektoreve te tregut, A BI ESSE ka nje ekip te specializuar dhe me pervoje te madhe ne sektorin e ndricimit civil per hotele, banesa dhe sektorin industrial per ndricim rrugor, lulishte, sheshe etj.

Te gjitha produktet jane te dizenjuara dhe te prodhuara nga firmat me te njohura Europiane duke i dhene perparesi cilesise, sigurise dhe performances.

Nje tjeter sektor i rendesishem ne A BI ESSE eshte sherbimi i mirembajtjes per Gjeneratore, Transformatore, UPS, Inverter, Stabilizatore etj.

Automatika Industriale lind si nevoje vazhdimisht ne rritje dhe per kete A BI ESSE ofron: Sensore Fotoelektrik, Induktiv, Kapacitiv, Celesa Fundore, Presostate, Sonda, Panele operative dhe Aksesore, Rele, Kontrollore Temperature, Siguria Makinerive, Blloqe Ushqimi, Variatore Shpejtesie per Motore Elektrik etj.