Shpallim vakant pozicionin e punes: Specialiste Burimeve Njerëzore-HR 351 views2 applications

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Specialiste Burimeve Njerëzore-HR.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Kontribuon në procesin e rekrutimit dhe përzgjedhjes.
• Kontribuon në procesin e vlerësimit të performancës.
• Ndihmon në të gjitha projektet e Departamentit të Burimeve Njerëzore.
• Ndihmon Drejtorin e Departamentit dhe kolegët e saj për detyrat e tyre të përditshme.
• Menaxhon të gjitha proceset që lidhen me dokumentacionin e punonjësve.

Kualifikime dhe aftesi te tjera :

•Preferohet te kene mbi 1 vit eksperience pune ne Departamentin e Burimeve Njerëzore.
•Njohje shumë e mirë e të gjitha proceseve të punës që kryhen në Departamentin e Burimeve Njerëzore.
•Njohuri shumë të mira rreth Kodit të Punës.
•Njohuri shumë të mira rreth programeve bazë kompjuterike (Word, Excel etj).
•Aftësi shumë të mira komunikuese, organizative dhe menaxheriale.
•Aftësi shumë të mira analitike.
•Aftësi shumë të mira për të punuar në grup.

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mailhr@infinitioffice.al

Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 32 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti