Shpallet vakant pozicioni i punes : Inventarizuese 112 views1 application

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.

Pozicioni: Inventarizuese

Detyra dhe Përgjegjësi:

–Është përgjegjës për numërimin e produkteve dhe bën validimin e tyre në sistem.
– Kryen inventarizimin e aseteve të kompanisë;
– Informon eprorin direkt mbi diferencat e mundshme dhe anomalitë e stokut në sistem;
– Te jete e gatshme te levize neper pikat e dyqaneve per inventarizimin e produkteve

Kërkesat:
– Edukimi: Të zotërojë diplomë universitare.
– Preferohet te kete eksperiencë pune në pozicione të ngjashme.
– Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office.

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: hr@infinitioffice.al
ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136.

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 20 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti