Shofer Kamioni 213 views

Job Expired

Ofroj vend pune Shofer Kamioni

Kriteret:
– Te kete leje drejtimi kategoria CE
– Te kete eksperience te meparshme me mjetet e renda dhe kamione vetshkarkues
– Te disponoje CAP
– Aftesi te punuarit ne grup

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne +355682024508.
Faleminderit,
“LIQENI VII” sh.a

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë, Durrës
  • Profili Ndertim