Shofer kamioni 84 views

📌Punësim në Gjermani 🇩🇪

🎯Berlin dhe Brandenburg
👉Kriteret që kërkohen:
✅Patentë klasi B
✅Eksperiencë pune

🎯Homburg dhe Frankfurt
👉Kriteret që kërkohen:
✅ Patentë kategoria C,CE
✅ Eksperiencë pune

💡Punësohuni nga më të mirët!
📩Dërgoni CV tuaj në:
📮 ercalbania@gmail.com
📞Na kontaktoni në:
☎0696676101 ☎0699306646

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim