Shitese ne dyqan per produktet ENZO ATTINI. 83 views

Job Expired

Kompania ENZO ATTINI kerkon :

Te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes. 

✅ Kompania ENZO ATTINI ofron:

-Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur.

-Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise.

-Super mbeshtetje dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte

-Rritje financiare sipas sukseseve te perbashketa.

-Orari punes 7 ore, 1 dite ne jave pushim.

✅ PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
 • Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;
 • Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;

✅ KËRKESAT E PROFILIT:

 • Preferohet te kete eksperience ne shitjen e produkteve ose sherbimeve.
 • Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
 • Njohuri e mire e Facebook/Instagram
 • Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

📩 Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al

Suksese!

Showroomi zyrtar i Enzo Attini : Sheshi Wilson, Bllok

Zyrat e administrates te Enzo Attini : RR. MINE PEZA, prane Cafe Grandit .TEL. +355676323467

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr Muhamet Gjollesha Tirane
 • Tel/Mob +355676323440
 • Profili Moda/Veshja