Shitese ne Coffee (Ring Center) 78 views

Kompania “Mon Chéri” kerkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop ne Ring Center.
Kriteret:

 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme/të lartë
 • Të jetë e gatshme të punojë me kohë të plotë
 • Preferohen kandidatë në moshën 20-35 vjec
 • Të pëlqejë punën në grup
 • Të ketë aftësi të shkelqyera komunikuese
 • Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me bashkëpunëtorët dhe kolegët.
 • Të jetë e përkushtuar në punë, të ketë vetëbesim dhe vetë-motivim.
 • Të jetë e aftë të kryejë detyrat sipas prioriteteve që kanë.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: punësim@moncheri.al
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

“Mon Chéri sh.p.k”
Rr. Dardania , Autostrada Tr-Dr, km 5 Tirane
Kontakt : 068 80 47315

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Profili Punesim