Shitese 118 views

Hodaj shpk eshte nje firme tregtare me experience 20 vjecare ne tregun shqiptar.
Aktiviteti i kompanise eshte import-eksport i produkteve ushqimore, veshje dhe kozmetike.
Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj ne fushen e veshjeve kerkon te punesoje:

Shitese ne dyqan veshjesh IMA OUTLET pika Sarande

Kerkesat e punes:

1-Te kete ekperience te ngjashme.
2-Te jete person i sjellshem dhe energjik.

Personat e interesuar mund te dergojne Cv me subjekt “Shitese”
ne adresen e email-it financafirmahodaj@gmail.com duke specifikuar subjektin :Shitese Sarande
Kandidatet e perzgjedhura do te njoftohen per interviste.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-Dr km 5, Yrshek, Tirane