Hodaj shpk

Follow

This company has no active jobs

Hodaj shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-Dr km 5, Yrshek, Tirane

About Us

FIRMA HODAJ Shpk

MISIONI YNË

Ne jemi plotësisht të përkushtuar ndaj nevojave të klientëve tanë, kemi pasion dhe dëshirë për punën tonë. Inovacioni në treg është investimi dhe misioni ynë për të ardhmen

Firma Hodaj është kompani tregtare me përvojë mbi 25 vjeçare në furnizimin dhe shpërndarjen e produkteve në tregun vendas, rajonal dhe më gjërë. Jemi një nga kompanitë kryesore në tregun rajonal dhe më gjërë, të specializuar në shpërndarjen e një shumëllojshmërie të markave dhe produkteve të konsumit. Falë viteve të gjata dhe seriozitetit të operimit në treg kemi ndërtuar një reputacion të fortë dhe kemi zhvilluar marrëdhënie afatgjata me furnizuesit, prodhuesit dhe klientët tanë, duke zotëruar një portofol të gjerë markash