Shitese 158 views

Shoqeria “SHAGA.” Shpk kerkone te punesoje SHITESE SHOWROOMI MOBILERIE PRANE QTU.

Preferohen kandidatet me eksperinece te meparshme pune ne mobileri. Prioritet perben gjuha e huaj.

Kushtet e pune jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues.

Te interesuarit te na kontaktojne ne nr. 0686054524

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Hamdi Pepa
  • Tel/Mob +355 042233430 / +3550684022300
  • Profili Mobilje