Shitës/Sistemues marketi 336 views2 applications

Supermarketi BioJu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve Bio të çertifikuara nga vendet e origjinës në Europën Perëndimore.

Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit. Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershën në biznes.

 Aktualisht kompania po kërkon të punësoje punonjës për pozicionin Shitës/Sistemues marketi

Kriteret e kërkuara:

  • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm/lartë
  • Të ketë eksperiencë të mëparshme pune
  • Mosha nga 25 deri në 40 vjeç
  • Të jetë banues/e në Tiranë.


Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailit
hr@bioju.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi
  • Profili Supermarket