Shites ne departamentin e Kopshtarise 42 views

Job Expired

HISTORIKU
MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:

Shites në Departamentin e Kopshtarisë

Qëllimi i Pozicionit: Siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo Klient që interesohet për produktet e departamentit.
 • Kupton nevojën e klientit përkatës, duke dëgjuar me vëmendje maksimale kërkesën e Klientit.
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat Klienti është i interesuar.
 • Ofron keshilla, të cilat i vijnë në ndihmë Klientit, dhe u përgjigjet me dedikim pyetjeve të Klientit.
 • Finalizon procesin e shitjeve të produkteve në përputhje me nevojën e Klientit.
 • Në bashkëpunim me Supervizorin përkates kontrollon ekzpozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemin e stokut në nivelin e kërkuar.
 • Rivendos në vendet e duhura të gjitha produktet të cilat janë vendosur në vendin e gabuar nga ana e Klientëve.
 • Detyra të tjera siç nevojiten/kërkohen


Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Të ketë përfunduar studimet e larta në degën Hortikulturë ose Agromekanikë.
Eksperiencë pune:
 Preferohen eksperiencat e ngjashme të punës.

Aftësitë:

 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
 • Të pëlqejë punën me njerëzit.
 • Të jetë i dobishëm dhe i sjellshëm.
 • Të paturit e një paraqitjeje të denjë është kërkesë.
 • Njohuri të mira të produkteve.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice