Shitës/e 59 views

Job Expired

Plus Paints është kompani lidere, me bazë në Prishtinë e cila meret një sërë shërbimesh dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve si ngjyra industriale dhe produkte të ndryshme për bizneset që meren me materiale si dru, hekur dhe metal.

Në pikën e shitjes në Prizren ka pozitën e hapur ”Shitës/e, Asistent i Shitjes”

Aplikoni duke dërguar CV në hr@pluspaints.com

Për informata rreth pozitave na kontaktoni në 045 44 00 11

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Prishtine
  • Rruga/Zona Nazim Gafurri 31
  • Tel/Mob +38345440011
  • Profili Konsulence