Hoja Consulting

Follow

Hoja Consulting has posted 1 job

Hoja Consulting

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Prishtine
  • Rruga/Zona Nazim Gafurri 31
  • Tel/Mob +38345440011
  • Profili Konsulence

About Us

Hoja është një kompani i konsulencës e përkushtuar në ofrimin e një pakete shërbimesh për të ndihmuar individët, ekipet dhe kompanitë të përmbushin potencialin e tyre. Zyrat tona janë të vendosura në kryeqytetin e Kosovës në Prishtinë.