Shites/e 95 views

 

Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje per piken e shitjes ne Porcelan:

Specialist/e Shitjesh me pakice per aksesore industriale

Detyrat/Pergjegjesite

 

·         Menaxhon procesin e shitjeve dhe punon maksimalisht per gjenerimin e klienteve te rinj.

·         Njeh ne menyre te shkelqyer te gjitha specifikat e produkteve te sektorit ku sherben.

·         Pret klientet duke I drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.

·         Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.

·         Konstaton nevojat ne dyqan dhe ben furnizimin perkates.

·         Merr dhe organizon shperndarjen e porosive ne kliente.

·         Miremban dyqanin.

·         Te respektoje orarin e punes 7:30 – 16:30

 

 

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

 

·         Te kete perfunduar arsimin e larte.

·         Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.

·         Preferohet te kete njohuri te gjuheve te huaja, kryesisht Angleze dhe Italiane.

·         Preferohet te kete eksperience pune te ngjashme

·         Person energjik, me iniciative dhe kembengules.

·         Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.

·         7-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.

·         Te jete i disponueshem per te punuar me turne.

 

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :

Email: punesime.al@gmail.com ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.

 

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë