Shërbimet në ERCA për të gjithë të interesuarit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni 💡 40 views

🔎 Shërbimet në ERCA për të gjithë të interesuarit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni 💡

1. Kontrata pune për çdo kategori
2. Konsulencë për njohjen e diplomave profesionale / universitare, Gjermani 🇩🇪
3. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për në ambasadë
✔Aplikime për Bashkim Familjar
✔Aplikime për Viza studentore
✔Aplikime për Kartën Blu
✔Aplikime për Kategorinë FEG
✔Aplikime për Kategorinë 26
✔Aplikime për Vizë Kërkim Pune
✔AUSBILDUNG (çdo fushë)
👉4. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Gjermane 🇩🇪
👉5. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Britanike 🇬🇧
👉6. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Franceze 🇫🇷
👉7. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Italiane 🇮🇹
👉8. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Austriake 🇦🇹
👉9. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Kroate 🇭🇷
👉10. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Polake 🇵🇱
👉11. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën e SHBA 🇺🇸
👉12. Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën e 🇸Australisë 🇦🇺

👉Mënyra e aplikimit :Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne ( FORMATI WORD + FOTO ) në e-mail ercalbania@gmail.com
👉Për më shumë informacion na telefononi në numrin ☎0699306646 ☎ 069667610

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim