Shërbim klienti 77 views

Mundësi punësimi në Intermedica
Pikë Kontakti / Shërbim dhe klienti me Laboratorët në Greqi

Kërkesat e pozicionit të punës:

Kandidatet duhet të kenë përfunduar ciklin e studimeve Bachelor + Master.
Do të kenë përparësi ato kandidate që kanë kryer studime në fushën laboratorike / shëndetësore / biologji molekulare e të ngjashme.
Kandidatet duhet te zoterojne gjuhen Greke (te folur edhe te shkruar) ne nivelin C1.

Do te kenë përparësi kandidatet që kanë eksperiencë në fushën e kërkuar dhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike.

Për të shprehur interesin tuaj lutemi aplikoni nëpërmjet faqes tonë.
Stafi përgjegjës do të kontakojë të kualifikuarit për intervistë.

Dokumentacioni i detyrueshëm:
– Curriculum Vitae;
– Fotokopje e Diplomës/ave;
– Detajet e kontaktit.

Ju urojmë suksese me aplikimin tuaj!

arjana.kucuku@hr.intermedica.al
http://www.intermedica.al

Cel. : +355697332581

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Panorama, pranë Hipotekës
  • Profili Mjeksi