Sherbim klienti / departamenti i shitjeve 39 views

IVA Elektronik , kompani me  eksperience shume vjecare ne fushen inxhinierike, tregtimin dhe mirembajtjen  e pajisjeve dhe software-ve fiskale, kerkon punonjes ne departamentin e shitjeve.

 

Detyrat :

 • Te ofroje asistence per shitjet nepermjet telefonit
 • Te njohe dhe pervetesoje produktet sipas specifikave te tyre
 • Te pershtase komunikimin sipas tipologjive te klienteve dhe nevojave te tyre
 • Te ndjek ankesat e klienteve deri ne zgjidhjen e tyre

 

Kualifikimet :

 • Te kete perfunduar arsimin e larte , preferohet Ekonomik dega manaxhim/marketing
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
 • Te kete eksperienca te ngjashme

 

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV ne adresen hr@ivaelektronik.com

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. "Barrikadave", Kulla 8, Kati I Tirane, Albania
 • Tel/Mob 355(4)2220356
 • Profili Elektronike