Sherbim klienti 142 views1 application

Job Expired

HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: Punonjës pranë Kujdesit ndaj Klientit

Qëllimi i Pozicionit: Siguron një shërbim tëshkëlqyer ndaj Klientëve, në përputhje me të gjitha rregullat dhe politikat e Megatek, me qëllim rritjen e kënaqësisë së klientit dhe arritjen e objektivave të kompanisë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo Klient që afrohet pranë Kujdesit ndaj Klientit dhe pranë sportelit tek Kthimet.
 • Dëgjon me vëmendje kërkesën e klientit dhe jep zgjidhje ose rekomandon alternativa të përshtatshme.
 • Ofron informacion duke i ardhur në ndihmë Klientit për udhëzimet e publikuara, shërbimet në dispozicion, gamën e produkteve dhe vendndodhjen e tyre.
 • Jep udhëzime mbi kartën e klientit, tarifat e transportit, mënyrat e pagesave dhe shpjegon çdo shërbim tjetër që mund të kërkojë klienti.
 • Përgjigjet të gjitha thirrjeve telefonike në mënyrë profesionale në përputhje me standardet Megatek dhe siguron që të gjitha kërkesat të mbarohen në kohë reale.
 • Bashkëpunon ngushtë me departamentet e tjera, në mënyrë për të kënaqur nevojat e klienteve. Trajton kërkesat e klientëve në mënyrë profesionale dhe efikase.
 • Rezervon transport për produktet sipas kërkesave të klientit dhe në përputhje me procedurat e kompanisë.
 • Mundëson kthimet e produkteve të klientëve në përputhje me të gjitha rregullat dhe procedurat e kthimit.
 • Siguron që klienti të pajiset me formularin e garancisë për produktet që përfitojne garanci. Informon klientin mbi kushtet e garancisë dhe procesit të mbështetjes gjatë kohës së garancisë.
 • Detyra të tjera sic nevojiten/kërkohen.

 

 

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:
Edukimi: Diplomë Universitare, e preferueshme diploma për “Shkenca Sociale”.
Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme te punes.

Aftësitë:

 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
 • Të pelqeje punen me njerezit dhe te jete entuziast.
 • Të jetë i dobishëm dhe i sjellshëm.
 • Të paturit e një paraqitje të denjë është kërkesë.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice