Senior PHP Developer me Projekte – Freelancer 54 views2 applications

alb-i shpk, per realizimin e disa projekteve te klientit tone,
kerkon Senior PHP Developer me Projekte
kontrata freelancer.
Projekt afatgjate dhe kushte te nivelit Europian.

Ju keni pervoje ne PHP, Javascript, JQuery, Laravel
dhe mund te zhvilloni dhe realizoni kerkesat e klientit per modifikime te ndryshme?

Jeni korrekte ne realizim ne kohe te porosive?

Ateher, lutemi na dergoni nje permbledhje te punimeve tuaja (portofolin) me titull: Senior PHP Developer Freelancer
ne adresen alb-i@web.de

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location