Sanitare në kopsht privat 200 views

Job Expired

Dëshironi të bëheni Sanitare në kopsht privat?

Aplikoni duke telefonuar Telefononi në +355694060101

Do punoni:
• 6 orë në ditë. (Turni fillon në orën 11:00 deri 17:00)
• 24 ditë në muaj.

Pushimet:
• Çdo të Djelë.
• 28 ditë gjatë vitit.
• Dita e festave kryesore.

Ditë të tjera pushimi sipas ligjit dhe politikave të institucionit:
• Për martesë, lindje, sëmundje ose fatkeqësi.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Skender Luarasi 8, Tiranë 1060
  • Tel/Mob +355 69 40 60 101
  • Profili Arsim