Saldator 45 views

  • Vend vakant pune si Saldator.
  • Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme.
  • Adresa : Institut.
  • Personat te jene me eksperience ose njohuri fillestare.
  • Personat duhet te jene te komunikueshem dhe serioz ne pune.

Gjithashtu te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit 0692024535 ose ne adresen tone te email albalink.eu@gmail.com

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob 0692024535