Rrobaqepesi Kamez kerkon Makiniste dhe Prestare te specializuar 40 views

Rrobaqepesi
Kerkon te punesoje

-Makiniste
-Prestare te Specializuar

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune
Mundesi rritje ne profesion

Kontaktoni: 0696104762
Adresa: Kamez

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 213 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim