Rrobaqepese 58 views

Fabrika DBS Group, me seli në Tiranë, e njohur për Standartet Evropiane në punesim dhe në prodhimin e veshjeve sportive,
kërkon të punësojë Rrobaqepëse me dhe pa eksperiencë.
Për punonjësit pa eksperiencë firma ofron trajnim të paguar në ambientet e firmës.

Kompania ofron:

⦿Kushte shumë të mira pune
⦿Pagesë shumë të mirë
⦿Transportin për punonjësit
⦿Trajtim sipas kodit të punës

Bëhu pjesë e DBS Group. Pagat më të larta në industrinë tekstile shqiptare.

Kontakt: 0696939749
E-mail: info@dbsalbania.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim