Retail Sales Coordinator 18 views

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Përgjegjës për shitjet me pakicë dhe zhvillimet e saj.
 • Përgjegjës për koordinimin e pikave tjera të shitjes në Kosovë.
 • Përgjegjës për stokun minimal të produkteve dhe parashikimin e porosive të tij.
 • Përgjegjës për prezantimin e produkteve HCE në kompani.
 • Përgjegjës për ndjekjen e shitjeve dhe sistemet e raportit të saj.
 • Përgjegjës për analizat e shitjeve bazuar në: Tipologji, Gjeografi, bazuar në të ardhurat.
 • Trajnimi i anëtarëve të tjerë të stafit të ri, praktikantëve dhe stafit të ri të shitjeve.
 • Përgjegjës për takimet e shitjeve në baza javore dhe mujore.
 • Përgjegjës për organizimet e ekspozitës.
 • Përgjegjës për aktivitetet e marketingut të deleguara nga koordinatori i marketingut.
 • Përgjegjës për përgatitjen e analizës së kënaqësisë së klientit.

Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i raportit përmes planifikuesit të detyrave javore, në baza javore.
 • Menaxhimi i raportit për shitjet Parashikimi dhe realizimi mbi bazat javore.
 • Dërgimi i raportit P dhe L të menaxhmentit në baza mujore.
 • Të mbani të informuar ekipin e shitjeve në baza javore për përparimin e synuar.
 • Të mbyllni çdo javë të gjitha dokumentet e hapura në Pantheon.
 • Të dërgoni të gjitha ofertat duke përdorur softuerin Pantheon.
 • Tabela e krijimit online për monitorimin e shitjeve në çdo qytet në baza javore dhe mujore.
 • Raportimi i kënaqësisë së klientit. Raport për menaxhmentin çdo javë.

Kualifikimet e kërkuara

 • Aftesi komunikimi, teorike, lidershipi
 • Aftesi teknike, njohuri
 • Aftesi Softuerike Pantheon
 • Gjuhe tjera (Anglisht e avancuar)
 • Aftesi Delegimi

Procesi aplikimit

Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita të cilën aplikoni.

Për të aplikuar dërgo CV në: hr@hoja-ks.com

More Information

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Prishtine
 • Rruga/Zona Nazim Gafurri 31
 • Tel/Mob +38345440011
 • Profili Konsulence