REGIONAL PARTNER RELATIONSHIP MANAGER -SHKODER 69 views

 

DETYRAT KRYESORE:

 • Identifikon mundësi te reja biznesi dhe prezanton zhvillimin e modelit të biznesit IuteCredit tek partneret potencial.
 • Ndërton dhe mirëmban marrëdhënie me partnerët, biznese që shesin produktet/shërbimet e tyre më këste.
 • Përgjegjës për zhvillimin/rritjen e portofolit të partnerëve, mbajtjen e sa më shumë pikave aktive si dhe kontraktimin e partnerëve të rinj.
 • Prezanton/sugjeron produktet dhe shërbimet e IuteCredit tek çdo partner, në përshtatje me kërkesat dhe nevojat e partnerit.
 • Trajnon stafin e shitjes së partnerit me qëllim nxitjen e shitjeve të produkteve/shërbimeve të IuteCredit, dhe sigurohet që procesi i shitjes bëhet konform prodecurave në fuqi.
 • Monitoron çdo ditë rezultatet e shitjeve me patnerët dhe merr masa për partnerë që nuk performojnë, me qëllim përmbushjen e targetave të vendosura nga supervizori.
 • Në bashkëpunim me departamentin e marketingut, ndihmon partnerin me zgjidhje praktike për të rekalmuar mundesinë e shitjes me këste.
 • Menaxhon problematikat ose ankesat e partnerit në lidhje me shërbimin e IuteCredit.

PËR KËTË POZICION JU NEVOJITEN:

 • Aftësi të shkëlqyera shitjeje
 • Komunikim shumë i mirë dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhenie me partnerët
 • Disiplinë dhe aftësi për të punuar i pavarur
 • Dëshirë për të punuar në terren
 • Aftësi për të punuar nën presionin e arritjes së rezultateve
 • Eksperiencë të mëparshme në shitje, preferohet mbi 2 vjet
 • Aftësi drejtuese të mjetit, patentë Klasi B

JU OFROJMË:

 • Pagë konkuruese.
 • Bonus mujor/ vjetor bazuar në performance.
 • Skemën e Pensionit Privat dhe sigurim privat i Shëndetit dhe Jetës.
 • Mundësi për të udhetuar Botën.
 • Aktivitete Team Building të rregullta
 • Mundësi zhvillimi personal dhe profesional.
 • Për më tepër informacion rreth karrierës në Iute: https://iutecredit.al/karriera-ne-iutecredit-albania/%20

Deadline për të aplikuar: 17.04.2024
Për të aplikuar në këtë pozicion, dërgoni CV tuaj në hr@iute.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Andon Z. Çajupi, Nd.3, H.2, Kt.3, Tiranë, Shqipëri
 • Profili Sherbime Financjare