iutecredit albania

Follow

iutecredit albania

Company Information

  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Andon Z. Çajupi, Nd.3, H.2, Kt.3, Tiranë, Shqipëri
  • Profili Sherbime Financjare

About Us

IuteCredit është një institucion financiar ndërkombëtar i fokusuar në dhënien e mikro kredive. Të krijuar në Estoni dhe të pranishëm në shumë tregje si Moldavia, Maqedonia, Bullgari, Bosnje Hercegovina, IuteCredit është duke u zgjeruar në vënde të ndryshme të rajonit. I përbërë nga një staff me mbi 200 punonjës dhe partnerë të shumtë në secilin vend, misioni i IuteCredit është të ofrojë përvojën më të mirë tek klientët e saj të cilët synojnë një zgjidhje të shpejë dhe menjëhershme për nevojat financiare ose shërbimeve e produkteve që do të përmirësonin cilësinë e jetës së përditshme.Klientët janë fokusi ynë. Puna jonë dhe produktet që ne ofrojmë janë të krijuara bazuar në nevojat e njerëzve. Ne jemi në përmirësim të vazhdueshëm për tu bërë më të shpejtë dhe të besueshëm për klientët partnerët dhe punonjësit tanë. Me fleksibilitet në qasje, produkte të personalizuara, vlerësim ndaj punonjësve dhe kontribut në komunitet ne përpiqemi të bëjmë diferencën dhe të sjellim një impakt pozitiv në shoqëritë ku jemi pjesë.Ne krijojmë përvojë të jashtëzakonshme në të ardhurat personale duke tejkaluar pritshmëritë e klientit.
Njerëzit do të përdorin shërbime financiare të shpejta dhe transferojnë para menjëherë. Ne jemi pjesë e kësaj të ardhme. Përvoja e jashtëzakonshme e klientëve është arsyeja pse njerëzit do të kthehen sërisht.
Kredia më e shpejtë dhe komode në Shqipëri.